Idag på morgonen hann jag fixa ihop lite barnmat till min yngsta. Det är tur att mitt äldre barn som är två gillar att vara med i köket när man lagar mat. Jag lagade även den mesta av maten till min tvååring när han började äta. Det är klart att någon gång var det praktiskt med köpt barnmat, till exempel när vi åkt på semester. Annars när man har varit iväg bara under några timmar har jag oftast haft med mig hemlagad mat. Köpt bra förvaringsburkar och haft en liten kylväska med mig. Jag tycker främst det är roligt att laga maten själv, men på köpet är det billigare samt att jag tycker det passar bättre att introducera barnet för den mat vi faktiskt äter och lagar hemma redan från början. Idag gjorde jag en fisk och sötpotatis puré, receptet kommer från Bambinos bok ”Laga puré med Bambino”. Denna boken har man flera gånger kunnat få gratis, till exempel vid köp av två valfria Bambinoprodukter. Utöver det kokte jag även ihop en fruktpuré på äpplen och hallon.

Det finns en kupong på nätet som man kan skriva ut, som ger 10:- rabatt på valfri Bambinoprodukt. Kupongen hittar man här.

bambino