Nu börjar året lida mot jul och ett tips är att delta i undersökningspaneler för att samla ihop poäng till presentkort eller presenter.
Eller varför inte ta ut dem till sig själv.

Jag har tidigare tipsat om undersökningspanelen YouGov och vill tipsa om denna igen. Man utför undersökningar som man får poäng för. Man kan sedan använda poängen för att hämta ut fina varor i deras poängshop. Det har inte tagit mig många månader att samla ihop så pass mycket poäng som gör att jag nu kan ta ut varor om jag vill.

Jag har även tipsat om undersökningspanelen M3Panel. Jag har inte varit medlem i många veckor, men poängen kommer ganska fort in. Min tanke just nu är att byta in dessa poäng till superpresentkort. Jag har redan så jag kan byta in mot ett presentkort, men jag är inte långt ifrån att kunna byta in mot två, så jag tänkte ta ut dem när jag fått in lite mer poäng. Jag skickar gärna en inbjudningslänk till er, maila mig eller kommentera inlägget.

undersokningspaneler