shopping

 

Jag älskar att handla, särskilt på nätet. Varför just på nätet är för att det alltid finns erbjudanden på olika sidor. Jag är den som tyvärr (enligt mannen) kan spendera ”timmar” på att leta efter just rätt erbjudande för det jag vill ha. Men å andra sidan så lönar det sig alltid.

De tre sakerna på bilden ovan är köpta med rabatt eller via samla-och-få kampanjer på nätet.

Yogamattan som jag använder till träningsmatta är från Lambi Rewards. Man samlar helt enkelt koder från var förpackning för att få olika premier. Tanken från början var att samla till barnen då de har de söta lammen som mjukisdjur att få. Men då ingen av barnen än visat intresse för mjukisdjur än så har jag valt att plocka ut till mig själv. Lambi har nyss släppt nya premier i deras shop. Jag köper inte alltid Lambi själv, men ett tips är ju att höra runt bland släkt/bekanta, det brukar alltid finnas någon som är villig att ge en koder. Ingen frakt tillkommer för produkterna man väljer. Är ni intresserade av att börja samla och samtidigt får både du och jag en extrakod, kommentera med din mailadress eller skicka ett mail till mig.

Träningsboken ”Träning för nyblivna mammor” är köpt med presentkort genom Gevalias Ge & Få. För ett tag sedan hade dem en kampanj där man behövde 30p för att få ett presentkort på Adlibris på 99:-. Vi är inga kaffedrickare, men har en Tassimo kapselmaskin hemma. För en förpackning Tassimo kapslar får man 15p i Gevalias Ge & Få. Man kan även registrera andra kaffeprodukter från Gevalia. Nu behövs det lite fler poäng för samma erbjudande, men det finns även andra premier.

Träningsbyxorna är köpta på Tradera. Jag älskar Tradera, både som köp och säljsida. Ofta kan man till och med få tag på helt oanvända plagg med lapparna kvar. Dessa träningsbyxor är ett sådant köp, helt nya för halva priset.