– innehåller annonslänk för nedan undersökningspaneler –

Ni som har följt mig ett tag vet att jag verkligen gillar undersökningspaneler. Man svarar på frågor, får poäng och kan byta in dem mot pengar eller premier. Helt gratis. Man helt enkelt ger sin tid till att svara på frågor och får belöning för det. Nedan är dem paneler jag är med i och jag är med i så många som möjligt så att jag kan plocka ut så mycket var månad som möjligt.

Voissy – bra tryck på undersökningar!
Toluna – tycker det kommer bra med undersökningar.
Kundpanel – man kan ta ut pengar till till exempel PayPal, eller ta ut presentkort eller andra premier.
Ebuno – gillar att man kan ta ut pengar till sitt PayPal konto.
YouGov – en av de första panelerna jag blev medlem i och såklart en favorit därav.
SveaPanelen – enkel app som ger en pengar direkt till Swish