Jag bär själv glasögon och har vid tidigare tillfälle även haft kontaktlinser. När det gäller glasögon tycker alltid det är lika stor djungel att hitta rätt modell.

Om du är ute efter glasögon eller att byta glas i dina befintliga glasögon kan Renoptik vara stället att kolla på. Här kan man både genom att ladda upp en bild ”prova glasögonen online” eller så kan man även få upp till tre glasögon hemskickade för att få prova hemma i lugn och ro. Här finns glasögon till hela familjen, dam, herr och junior och allt ifrån bra glasögon till riktigt bra priser till riktigt fina märkesbågar.

Jag brukar själv byta glasögon lite då och då. Oftast tyvärr kanske för sent då jag alltid drar mig för att gå och prova nya då jag tycker det är svårt att hitta modeller som passar mig. Men att kunna låna hem bågar från Renoptik eller till och med kunna ladda upp bild på sig själv först för att prova direkt på nätet är verkligen jättesmidigt! Kan man då först prova med att ladda upp en bild och sedan ta beslut vilka man ska låna hem, det är ju perfekt! Att leveransen dessutom bara tar några dagar för att få låneglasögonen är ju perfekt! När man väl bestämt sig för att köpa nya glasögon så vill jag att det ska gå snabbt och smidigt.

Sen finns det ju även den idén som passar mig väldigt bra som ibland har svårt att hitta rätt modell och det är när styrkan förändrats att bara byta själva glasen. Det kan ju även vara så att de blivit väldigt slitna, skadade eller repade och då är det ju underbart att inte investera i helt nya glasögon som oftast brukar vara väldigt kostsamt utan man kan enkelt bara byta ut glasen.

Renoptik erbjuder allt ifrån terminalglasögon, progressiva glasögon, solglasögon och ja det mesta olika sorter du kan tänka dig. Där finns även en del olika behandlingar eller så som UV-skydd att välja till. Alla möjliga modeller och det finns även smarta råd och tips hur man ska tänka vid val av nya bågar och även skötselråd. Det går bra att betala med de vanliga betalningssätten Klarna, betalkort, PayPal eller Swish. Kan helt klart vara värt som sagt att kika in i deras webbshop! De har även en blogg med massor av matnyttiga tips, spana in där för mer råd.