– innehåller annonslänk för nedan nämnda undersökningspaneler –

Jag har faktiskt hållit lite på uttag från de olika undersökningspanelerna. Nu har jag äntligen samlat ihop till 300:- hos YouGov och 200:- hos M3Panel, där finns även en 100:- att ta ut hos Norstatpanel. Tänkte jag skulle spara på mig lite nu så att jag kan ta ut som en lite större summa och kanske lägga till höstkläder till barnen. Blir säkert att byta in mot presentkort hos H&M eller Zalando. Hur har det gått för er?

Undersökningspanelerna nedan är gratis att vara medlem hos. Man får tilldelat undersökningar till sig där man svarar på frågor och får sedan poäng. Dessa poäng löser man in mot till exempel premier, presentkort eller kan ta ut pengar till PayPal, även det är gratis att lösa in.

Norstatpanel – passa på, de brukar bara bjuda in lite då och då och just nu finns det möjlighet!
M3Panel – en av favoriterna, tycker de brukar finnas en del undersökningar då och då.
Toluna – kanske inte alla som är medlemmar här? Tycker det kommer bra med undersökningar.
Kundpanel – man kan ta ut pengar till till exempel PayPal, eller ta ut presentkort eller andra premier.
Ebuno – gillar att man kan ta ut pengar till sitt PayPal konto.
YouGov – en av de första panelerna jag blev medlem i och såklart en favorit därav.