Letar ni efter ett system för att spåra era leveranser i realtid. Deliveos är ett molnbaserat system som varit kommersiellt tillgängligt sedan 2012.

Deliveos är en perfekt programvara för att följa hemleveranser. Man kan hantera kurir- och pakettjänster, hemleveranser och matleveranser och utvecklingen av tjänsterna sker enligt kundernas önskemål.

Med leveranssystemet kan man ge sina kunder möjlighet att spåra sina försändelser. För dig som företag kan du skriva ut nya försändelser, skriva ut etiketter och hantera ditt eget lager. Allt på ett och samma ställe som gör din hantering av leveranser och kundtjänst mycket smidigare och sparar in på er tid. Du kan helt enkelt spara massor av tid genom att detta kurirprogram arbetar åt er.

Möjligheten finns dessutom att prova Deliveos leveranshanteringssystem i 14 dagar utan kostnad eller några krav. Vill man sedan ha vidare utbildning finns det att få mot en kostnad. Det går att få utbildning både på plats eller på distans. Support finns arbetsdagar mellan 8-18, både via e-post, Skype och telefon.

Befintliga kunder tycker att det är lättanvänt, enkelt, sparar tid och att man slipper och eliminerar pappersarbete då allt sker digitalt. Det är ett flexibelt samarbete och det är prisvärt. Det är ett väldigt bra system för spedition och kurirverksamhet.

För matleveranser är systemet utmärkt. Både restaurangen och kunderna kan följa kurirerna på karta. Den innehåller även förenklad kunduppringning och restaurangen kan med hjälp av taligenkänning kommentera till kuriren. Vid hemleverans och distribution kan man spåra bilarnas position på karta. Man kan planera turer flera dagar eller veckor i förväg, man kan göra ruttoptimering för att spara både tid och bränslekostnader. Föraren har möjlighet att se öppettider i appen och man kan få bekräftelse med kvitto och underskrift i kurir-appen.

Ett utmärkt system för att skapa försändelser, kommunicera, optimera rutter, ta fram statistik och mycket mer.
Få leveranssystemet att arbeta istället för kollegorna, vilket gör att du sparar in på tid för en persons arbete. Du och dina kunder kommer kunna ha stor glädje av dessa effektiva verktyg.