– innehåller annonslänk för Refunder –

Igår tog jag ut 500:- hos Refunder, vilket gjorde att jag hamnade över 25000:- uttaget sedan jag blev medlem. Återbäringen får man om man går genom Refunder innan man gör sina köp via nätet. Jag har sedan årskiftet även valt att skaffa mig Refunder Pay som är deras kreditkort och får då återbäring på allt jag handlar på mitt kort! Det är så enkelt att få lite mer tillbaka, kan inte mer än rekommendera det, särskilt att i varje fall vara med i återbäringssidorna så man får tillbaka på de köp man gör på nätet. Att vara medlem hos Refunder är gratis och det är bara ett eller två klick iväg för att man ska få pengar tillbaka på sina köp. Man väljer sedan till exempel om man vill få det utbetalt till sitt konto eller omvandla till presentkort hos Zalando med 8% extra.