– innehåller annonslänk för samtliga länkar nedan –

Jag har märkt att en del av er varit intresserade av prova-på tjänster med tidningar eller ljudböcker, så jag tänkte att jag skulle lista en del av dem som jag hittat. Jag brukar själv nyttja dessa erbjudande, speciellt nu under sommarmånaderna då man har semester och det är härligt att kunna läsa lite olika tidningar eller njuta av en ljudbok. Dessa prova-på erbjudande brukar gälla en gång per kund.

Vi börjar med Wype där man kan få läsa populära tidningar gratis i en månad.

Bookbeat, prova två veckor gratis. Massor med bra ljudböcker att lyssna på.

Välj mellan över 50 olika magasin digitalt i ARCY. En månad gratis.

Hos Nextory kan du lyssna en hel månad gratis på ljudböcker.

Har du barn? Jag provade själv på Zcooly 14 dagar gratis till sonen. Han gillade det verkligen och det var roligt att se hur fint han löste de olika uppgifterna.