– inlägget är i samarbete med Sveriges Matkassar –

Hur gör ni nuförtiden när ni handlar mat, har ni som jag börjat mer och mer handla mat på nätet? Inte nog med att det verkligen underlättar i vardagen så tycker jag att det i dessa konstiga tider verkligen känns tryggare att få mat hem till dörren. Tycker inte det är helt optimalt att springa med två barn i mataffärerna och om man dessutom beställer en färdigkomponerad matkasse så får man ju massor med nya idéer. Som sagt, med två barn så är det svårt att få ny inspiration till matlagningen, men där underlättar ju matkassar. Idag finns det ju väldigt många olika matkassar att välja mellan, har ni någon favorit som ni kan rekommendera? Jag tycker det är roligt att prova på lite av de olika som finns, gärna de som är lite mer lättlagade då det är svårt att få tiden att räcka om vardagarna. Men jag har även provat på de så kallade inspirationskassarna ibland och de brukar vara väldigt inspirerande minst sagt. 

Jag tycker det är otroligt bra att dessa tjänster finns på nätet. Det finns många olika att välja mellan så det känns verkligen som att man kan hitta något som just passar sin familj. Dessutom när man går ut genom dörren verkar det som att det fullkomligt exploderat med hemleveranser i dessa tider. Man ser de olika matkassebilarna köra runt överallt.

En hel del av dessa butiker erbjuder ju även att man kan köpa till andra varor förutom de färdigkomponerade matkassarna. Det är för mig ganska viktigt att man kan köpa till andra dagligvaror då man behöver mjölk, bröd, frukt och liknande hemma. Där brukar även finnas väldigt generösa prova på erbjudanden och det vet ni att jag gillar! Det är oftast bara att söka på vilken av dessa butiker / tjänster man vill använda samt order rabattkod och då dyker det oftast upp något. Eller så finns det redan ofta ganska generösa rabatter på respektive butik om man är ny kund.

Lämna gärna en kommentar om vilken matkasse ni tycker är bäst eller om ni har tips om prova på erbjudande. Det finns kanske någon man inte provat på än som ni verkligen gillar?