– innehåller annonslänkar –

Då var den stora shoppingdagen här, Black Friday är högst igång. Jag har redan börjat handla och tänkte passa på att handla de sista julklapparna till barnen idag. Tänk nu på att det inte alltid är så att rabatterna är högst denna dagen, det är helt ok att vara lite kritisk och bara handla det man faktiskt behöver, måste, eller så tycker jag det är med helt ok att unna sig något fint ibland.

Jag har listat en del butiker i inläggen nedan, men det är bara att in och leta på nätet efter sin egen favoritbutik!

Glöm inte återbäringen så att du dessutom får pengar tillbaka, eller ännu mer rabatt som jag brukar se det som. De jag är medlem i och jämför hur mycket man får tillbaka från är nedan.
Reward Network, Cashbackshopping, Bonusway, Refunder och MyBonus.

Trevlig shopping och ta väl hand om er!
/Gratisapan