Site icon gratisapan

Nätshopping

Idag blev det lite shopping på Zalando till barnen. Kände att de behövde lite nytt inför hösten och jag passar på att handla nu medans det fortfarande är rea. Jag hade en rabattkod på 100:- vid köp över 750:-, så jag planerade att hamna omkring den summan. Slutsumman blev 754:-. Jag använde min 100:- rabattkod, samt jag hade 600:- i presentkort tack vare undersökningspanelerna M3Panel och Panel.se. Köpet landade alltså på 54:-, helt ok för 11 plagg. Läs mer om undersökningspaneler under bilden.

Jag använder mig utav fyra stycken undersökningspaneler för tillfället. YouGov, M3Panel, Panel.se och Gfk.

M3Panel tycker jag det går ganska fort att få ihop poäng. Här brukar jag ta ut Superpresentkort som man sedan kan lösa in på Presentkortstorget.

YouGov har väldigt fina premier som till exempel Kähler, Georg Jensen, Le Creuset, Eva Solo med flera. För inte så längesedan tog jag ut en Kähler vas härifrån.

Panel.se, även här kan man ta ut Superpresentkort. Känns även här som det går ganska fort att få ihop poäng. Kanske inte lika fort som M3Panel, men om man kan ta ut ett Superpresentkort här och då så är det alltid nått.

Gfk blev jag nyss medlem i, har märkt från andra att man kan få ihop till något extra Superpresentkort eller andra fina premier per år. Man registrerar sina inköp var vecka via en scanner eller sin mobil. Är ni intresserade av Gfk så maila till mig ditt för och efternamn så värvar jag gärna dig.

Exit mobile version