– innehåller annons- och värvningslänkar för nedan nämnda tjänster –

UNDERSÖKNINGSPANELER

Fyra olika undersökningspaneler är jag med i. M3Panel, Panel.se och YouGov, Toluna och Kundpanel.

M3Panel tycker jag det går ganska fort att få ihop poäng. Både jag och mannen brukar kunna ta ut vardera 100-200 kronor i månaden på Superpresentkort.

YouGov svarar på frågor och får presentkort som belöning. Supersmidigt!

Panel.se, här kan man ta ut Superpresentkort. Känns även här som det går ganska fort att få ihop poäng. Kanske inte lika fort som M3Panel, men om man kan ta ut ett Superpresentkort här och då så är det alltid nått.

Toluna – Man svarar på undersökningar, samlar poäng och man kan sedan lösa in poängen mot till exempel presentkort.

Kundpanel.se – Samma som ovan. Svarar, får poäng och löser in dem mot premier. Jag är med i fler så att jag kan svara på fler undersökningar och snabbare få ihop till fler presentkort.

ÅTERBÄRINGSSIDOR/CASHBACKSITER

Det finns ett antal återbäringssidor där man kan få pengar tillbaka vid köp på nätet. Jag använder mig främst av Refunder och Reward Network, men jämför även alltid med Bonusway, MyBonus och Cashbackshopping om vilken sida som ger mig mest återbäring. Oftast är det en procentuell återbäring, men ibland kan det handla om en viss summa tillbaka.

Jag tycker det är värt att vara med i alla fem återbäringssidorna då de ibland ger olika mycket återbäring i samma butik. Så det handlar om att jämföra innan man gör ett köp.

FÖR GRAVIDA/NYBLIVNA FÖRÄLDRAR

Liberos välkomstgåva – Välkomstgåvan är gratis för alla liberoklubbsmedlemmar. Väskan är gjord av återvunnet material. Välkomstgåvan kan beställas när som helst under graviditeten och fram tills att barnet är 8 veckor gammalt.

Babybox – Hos LloydsApotek och Babyproffsen får du en BabyBox®. BabyBox® är ett gratis erbjudande till gravida och nyblivna föräldrar. När du beställt dina BabyBoxar® kan du hämta ut dem hos LloydsApotek och Babyproffsen. Tänk bara på att hämta dem senast 3 månader efter att ditt barn är fött.

Magasinet Föräldrarguiden – beställ ditt exemplar helt gratis.

ÖVRIGT

BestSecret – en av mina absoluta shoppingklubbar. Så fina kläder, så otroligt bra rabatter. Här fyndar jag gärna och ofta.

Campadre är en shoppingclub där man måste vara medlem för att kunna handla. Men det är väl värt. Här finns massor med märkeskläder, elektronik, heminredning med mera till väldigt bra rabatterade priser.

BuyersClub erbjuder vid medlemskap riktigt bra erbjudanden. Det kan handla om gratis provperiod på ljudböcker, gratis vykort eller rabatter på nätbutiker. Vidare får man rabatter skickade till sin mail på olika erbjudanden.