UNDERSÖKNINGSPANELER

Fyra olika undersökningspaneler är jag med i. M3Panel, Panel.se och YouGov och Toluna.

M3Panel tycker jag det går ganska fort att få ihop poäng. Både jag och mannen brukar kunna ta ut vardera 100-200 kronor i månaden på Superpresentkort.

YouGov svarar på frågor och får presentkort som belöning. Supersmidigt!

Panel.se, här kan man ta ut Superpresentkort. Känns även här som det går ganska fort att få ihop poäng. Kanske inte lika fort som M3Panel, men om man kan ta ut ett Superpresentkort här och då så är det alltid nått.

Toluna – Man svarar på undersökningar, samlar poäng och man kan sedan lösa in poängen mot till exempel presentkort.

ÅTERBÄRINGSSIDOR/CASHBACKSITER

Det finns ett antal återbäringssidor där man kan få pengar tillbaka vid köp på nätet. Jag använder mig främst av Refunder och Reward Network, men jämför även alltid med Bonusway, MyBonus och Cashbackshopping om vilken sida som ger mig mest återbäring. Oftast är det en procentuell återbäring, men ibland kan det handla om en viss summa tillbaka.

Jag tycker det är värt att vara med i alla fem återbäringssidorna då de ibland ger olika mycket återbäring i samma butik. Så det handlar om att jämföra innan man gör ett köp.

FÖR GRAVIDA/NYBLIVNA FÖRÄLDRAR

Jag har samlat ihop en hel del gratiserbjudanden via denna länken. Det handlar om gratisboxar och prover, det finns en hel del gratis att få i väntans tider.

ÖVRIGT

Campadre är en shoppingclub där man måste vara medlem för att kunna handla. Men det är väl värt. Här finns massor med märkeskläder, elektronik, heminredning med mera till väldigt bra rabatterade priser.

BuyersClub erbjuder vid medlemskap riktigt bra erbjudanden. Det kan handla om gratis provperiod på ljudböcker, gratis vykort eller rabatter på nätbutiker. Vidare får man rabatter skickade till sin mail på olika erbjudanden.