UNDERSÖKNINGSPANELER

Fyra olika undersökningspaneler är jag med i. M3Panel, Panel.se och YouGov och GFK.

M3Panel tycker jag det går ganska fort att få ihop poäng. Både jag och mannen brukar kunna ta ut vardera 100-200 kronor i månaden på Superpresentkort.

YouGov har väldigt fina premier som till exempel Georg Jensen, Le Creuset, Eva Solo med flera.

Panel.se, här kan man ta ut Superpresentkort. Känns även här som det går ganska fort att få ihop poäng. Kanske inte lika fort som M3Panel, men om man kan ta ut ett Superpresentkort här och då så är det alltid nått.

I GFK rapporterar man var vecka sina inköp med hjälp av att man skannar sina varor via sin telefon eller en skanner. Här finns det presentkort eller andra fina premier att ta ut. Är ni intresserade av att gå med, skicka ett mail till mig med ert för- och efternamn så skickar jag en värvning.

 

ÅTERBÄRINGSSIDOR/CASHBACKSITER

Det finns ett antal återbäringssidor där man kan få pengar tillbaka vid köp på nätet. Jag använder mig mest av Refunder, men jämför även alltid med Bonusway och Cashbackshopping om vilken sida som ger mig mest återbäring. Oftast är det en procentuell återbäring, men ibland kan det handla om en viss summa tillbaka.

Via Refunder får du som ny kund 50:- in som startbonus. Här kan du göra riktigt bra klipp som gratis/billig matkasse. Mer om det finner du här.

Jag tycker det är värt att vara med i alla tre återbäringssidorna då de ibland ger olika mycket återbäring i samma butik. Så det handlar om att jämföra innan man gör ett köp.

 

FÖR GRAVIDA/NYBLIVNA FÖRÄLDRAR

Jag har samlat ihop en hel del gratiserbjudanden via denna länken. Det handlar om gratisboxar och prover, det finns en hel del gratis att få i väntans tider.

 

APPAR

Tryme, här dyker det upp gratiserbjudanden om varor. Desstuom har det tidigare dykt upp gratissaker som biobiljett, tidningsprenumeration och gratis film från SF Anytime. – Finns bara i AppStore.

Klipster, erbjudanden i olika butiker/nätbutiker. Här dyker emellanåt upp gratiserbjudanden på varor.

Rabble, erbjudanden i nätbutiker och fysiska butiker. Ibland dyker det upp gratiserbjudanden på varor.

I appen Wrapp kopplar man sitt Länsförsäkringar-, Nordea-, Danske Bank- eller Collector Bank-kort och får återbäring tillbaka på sina köp. Som Länsförsäkringar skriver på deras hemsida: ”Wrapp är en kostnadsfri app som du kopplar ihop med ditt bankkort privat hos oss. När du sett ett erbjudande och betalar ditt köp med kortet får du tillbaka pengar inom några dagar direkt in på kontot.”
Använd gärna min kod ”cm0sys” i Wrapp, så får både du och jag 100:- att använda på valfri restaurang. 

 

 

ÖVRIGT

Campadre är en shoppingclub där man måste vara medlem för att kunna handla. Men det är väl värt. Här finns massor med märkeskläder, elektronik, heminredning med mera till väldigt bra rabatterade priser.

BuyersClub erbjuder vid medlemskap riktigt bra erbjudanden. Det kan handla om gratis provperiod på ljudböcker, gratis vykort eller rabatter på nätbutiker. Vidare får man rabatter skickade till sin mail på olika erbjudanden.