Site icon gratisapan

De bästa elektronik inköpen under Black Week i Finland – hur och var finner du dem?

När Black Week närmar sig börjar alla finländska elektronikbutiker och webbutiker lansera sina kampanjer. Men hur hittar du de bästa erbjudandena på billig elektronik i Finland under Black Friday och Black Week?

Här är några tips som hjälper dig att få ut det mesta av Black Week i Finland. Om du förbereder dig väl inför denna speciellt förmånliga shoppingdag hittar du de bästa erbjudandena och går miste om några fantastiska erbjudanden. Ta en titt på våra tips i denna artikel så kan du vara säker på att du kommer att vinna Black Friday i år. Det lönar sig också att kolla in erbjudanden på webbplatser som reviewsbird.fi för att hitta särskilt bra erbjudanden.

Bra timing och noggranna förberedelser

Försök att göra dina elektronikinköp på Black Friday. Du kommer garanterat att spara pengar genom att handla under Black Friday. Försök att undvika att göra stora inköp i början av oktober, eftersom priserna sannolikt är lägre under Black Week. 

Tänk på vad du behöver och vill köpa, och gör din inköpslista klar i förväg. Du kan komma igång med dina julklappsinköp och göra bra affärer genom att planera din shopping och göra en lista i förväg. Du kan hitta nästan allt inom elektronik till rabatterade priser, från telefoner till tv-apparater och bärbara datorer. Kom ihåg att Black Week i år börjar måndagen den 21 november och Black Friday är fredagen den 25 november 2022. 

Kontrollera priserna

Tänk först på vad du vill köpa och kontrollera vad produkten normalt kostar. Vissa butiker kan visa ett artificiellt högt normalpris före och under kampanjer. Konsumentlagstiftningen i Finland förbjuder dock detta. Lagen har ändrats så att det lägsta försäljningspriset under de senaste 30 dagarna alltid måste visas för den erbjudna rabatterade produkten. 

För att påskynda din shopping kan du ta reda på var du kan köpa den produkt du vill ha. Naturligtvis kan du inte planera för allting, och på Black Friday kan du säkert stöta på erbjudanden som är för bra för att gå miste om. Du ska naturligtvis ha ditt kreditkort eller en annan betalningsmetod redo.

När du handlar på nätet eller i fysiska butiker betalar du oftast med kreditkort. Kontrollera att du har tillräckligt med kredit kvar för att göra dina inköp. Se också till att du har dina bankkoder på nätet redo. Vissa kreditkort kräver också verifiering av nätbanken.I Finland använder många människor nätbanken för att betala från sina konton utan att använda sina kreditkort.  

De flesta nätbutiker reserverar inte rabatterade produkter åt kunder förrän du har betalat för dem. Se till att agera snabbt, särskilt när det gäller varor som troligtvis kommer att säljas ut. I många nätbutiker kan du också betala med en Klarna-faktura. I det fallet betalar du när du har fått den beställda produkten. Om du vill skaffa en telefon och har en liten budget kan du kontrollera om den produkt du vill ha finns tillgänglig hos din telefonoperatör. Operatörerna erbjuder ofta till och med Black Friday-erbjudanden med räntefri finansiering.

Var i tid och var vaksam

På Black Friday är de mest eftertraktade produkterna ofta de första som säljs ut. Black Week -kampanjerna börjar i många butiker vid midnatt natten mellan torsdag och fredag. Vissa webbutiker startar sina kampanjer först på morgonen på Black Friday, till exempel klockan 08:00 eller 09:00. Se till att kontrollera i förväg när din favoritbutik börjar sina rean. Om du planerar att handla i webbutiker i en annan tidszon bör du ta hänsyn till tidsskillnaden. 

Det är värt att notera att tillgången till vissa varor inom elektronik i år kommer att vara lägre än vanligt eftersom det råder brist på chips inom elektronik produktionen. Det har förekommit förseningar och tillgänglighetsproblem med att få vissa produkter från andra delar av världen till Finland. Detta gör det ännu viktigare att vara i tid och att göra affären så fort ett bra erbjudande kommer i din väg.

Vilka affärer i Finland har de bästa Black Friday -erbjudandena?

Om du vill hitta bra deals under Black Week i Finland, lönar det sig att i förväg kolla de stora elektronikkedjornas erbjudanden. I Finland brukar affärer som Gigantti, Power, Veikon Kone samt Verkkokauppa.com och naturligtvis också de större varuhusen i förväg marknadsföra sina Black Friday erbjudanden åt kunderna. 

Också större dagligvaruaffärer som exempelvis Prisma eller Citymarket kan ha bra erbjudanden till Black Friday. Även telefonoperatörerna, som exempelvis DNA, Elisa eller Telia brukar ha väldigt bra erbjudanden både på mobiltelefoner, tillbehör, datorer och även abonnemang under Black Week.

Exit mobile version