– innehåller annonslänk för nedan nämnda Undersökningspaneler –

Blev en beställning på H&M idag med hjälp av lite uttag från olika undersökningspaneler. Hos Ebuno hade jag sedan tidigare tagit ut pengar till mitt PayPal. Ett presentkort på 100:- hade jag genom M3Panel. Utöver det så hade jag lämnat in påsar med tyger till H&M så den gav mig 50:- rabatt och så fanns det även 25:- bonusrabatt som jag samlat ihop hos H&M. Så min beställning på nästan 350:- kunde handlas allt med hjälp av rabatter och uttag från undersökningspaneler. I panelerna är det helt gratis att vara med i och helt gratis att ta ut premier i form av pengar, presentkort eller annat. Man svarar på undersökningar och får poäng som man sedan kan lösa in.

Norstatpanel – passa på, de brukar bara bjuda in lite då och då och just nu finns det möjlighet!
M3Panel – en av favoriterna, tycker de brukar finnas en del undersökningar då och då.
Toluna – kanske inte alla som är medlemmar här? Tycker det kommer bra med undersökningar.
Kundpanel – man kan ta ut pengar till till exempel PayPal, eller ta ut presentkort eller andra premier.
Ebuno – gillar att man kan ta ut pengar till sitt PayPal konto.
YouGov – en av de första panelerna jag blev medlem i och såklart en favorit därav.