– innehåller annonslänkar för nedan nämnda tjänster –

Nu när hösten verkligen är här tycker jag det är ett perfekt tillfälle att testa på lite olika tjänster gratis, om man nu inte redan gjort det sedan innan. Det brukar nämligen bara gälla nya medlemmar. Men jag har valt ut lite godbitar när det gäller ljudböcker, magasin osv som man kan prova på gratis:

Nextory, prova gratis i 30 dagar – ”Hitta dina och barnens favoriter bland hundratusentals ljudböcker och e-böcker.”
BookBeat, prova gratis i en månad – ”Njut av en bra ljudbok, eller över 300 000.”
i Form, 2 veckor för 0:- – ”Gratis tillgång i 2 veckor till I FORMs digitala universum.”
ARCY, prova gratis i 30 dagar – ”I appen ARCY hittar du över 70 av Sveriges mest populära magasin! Titlar som amelia, Allt om Mat, Damernas Värld, Tara, M-Magasin, Sköna Hem, Allt om Trädgård, Teknikens Värld och många fler.”
Zcooly, prova gratis året ut! – ”Gör kunskap kul med Zcoolys matteapp. Målet är att alla barn mellan 5-12 år ska få uppleva glädjen i att lära sig och lyckas i skolan.”