– innehåller värvningslänk för undersökningspanelerna och återbäringssidor nedan –

I helgen har jag passat på att shoppa lite och nyttjat presentkort från både undersökningspaneler och återbäringssidor.

Det började hos Cervera, där jag köpte ett tårtfat från Iittala som jag ska hämta i butik i veckan. Jag hade 200:- presentkort från en Somersby kampanj som tyvärr är avslutad. Jag lade dessutom ytterligare till 250:- i presentkort som jag hade. Jag kunde nämligen häromdagen lösa in 300:- från YouGov panelen.

Sedan köpte jag 5 st helt svarta t-shirt (39,90 styck) till sonen och 2-pack stearinljus, allt blev närmare 220:-, alltså vilket pris! De svarta t-shirtarna är helt perfekt till skolan då jag tycker att det var/varannan vecka uppstår något hål eller något går sönder. Nyttjade 200:- presentkort som jag tagit ut via M3Panel. Resterande 20:- tog jag ut från PayPal, där jag brukar ta ut pengar från vissa återbäringssidor eller undersökningspanelen Ebuno.

Sist men inte minst blev det en beställning från Zalando. Dottern har verkligen önskat sig en vit Levis t-shirt och jag har önskat mig ett par nya träningsbyxor, så så fick det bli. Jag hade 200:- hos återbäringssidan Refunder som jag omvandlade till presentkort hos Zalando. Genom att ta ut min återbäring hos Refunder som presentkort hos Zalando får jag 5% extra presentkort mot vad jag tjänat ihop. Det tycker jag är toppen! Vidare hade jag tagit ut 100:- presentkort från panelen Toluna, och de resterande 50:- från YouGov tog jag ut här. De sista lilla summan drog jag även det på min PayPal.

Ser fram emot alla paket och hoppas de kommer i nästa vecka så jag kan visa er 🙂