– innehåller annonslänk för Cashbackshopping –

Är ni medlemmar i återbäringssidan Cashbackshopping? De har alltid fina erbjudanden! Återbäringssidorna fungerar till så att du innan du gör ett köp på nätet klickar dig till sidan genom Cashbackshoppings hemsida och får återbäring på ditt köp. Det kan handla om en procentuell återbäring eller en fast summa. Det finns några erbjudande där du kan prova på tjänster gratis eller för en peng och få återbäring eller mer än du betalat tillbaka. Titta bara på nedan erbjudande. Jag brukar absolut testa dessa, jag får ju prova på något roligt, få pengar tillbaka och kan betala ut dessa direkt till kontot! Tänk på att det endast gäller en gång, så har ni redan provat tjänsterna får man oftast inte återbäring.

  • Betfair Sports, registrera dig och sätt in en valfri summa på minst 100 kr – Få 150:- återbäring
  • Lottoland betta 35:- – Få 100:- i återbäring
  • Läs di.se för 29:- i 3 månader – Få 65:- i återbäring
  • Testa Wype 1 månad gratis (populära digitala tidningar) – Få 50:- i återbäring
  • Prova Match.com – Få 50:- i återbäring
  • Vimeo, skapa och redigera film – Få 30:- i återbäring
  • ARCY prova gratis att läsa populära magasin gratis – Få 25:- återbäring
  • Testa SF Kids Play i 14 dagar kostnadsfritt – Få 12:- i återbäring
  • Jämför försäkringar via Insplanet – Få 8:- återbäring