– innehåller annonslänk –

Idag kunde jag igen plocka ut presentkort på 100:- från M3Panel och 100:- från Norstatpanel.se. Så bra att kunna svara på lite undersökningar och sedan bli belönad med presentkort. Nedan är de paneler som jag är medlem i.

  1. M3Panel – Den panel jag personligen tycker går snabbast att få ihop poäng på. Man får oftast flera undersökningar i veckan som ger olika mycket poäng och sedan kan man byta in poängen till presentkort eller andra fina premier.
  2. YouGov – Undersökningarna brukar med komma ganska ofta och jag tycker det är relativt lätt att få ihop poäng. Deras poängshop ändrades nyligen till att man endast kan välja presentkort. Presentkorten kan man sedan välja mellan flera olika välkända både fysiska och nätbutiker.
  3. Toluna – Man svarar på undersökningar, samlar poäng och man kan sedan lösa in poängen mot till exempel presentkort.
  4. Norstatpanel.se – Även här får man löpande inbjudningar till undersökningar. Jag brukar byta in mina poäng mot gratis biobiljetter eller presentkort.