– innehåller annonslänk –

I förra veckan kunde jag plocka ut presentkort från M3Panel på 200:-, det kommer säkert gå till kläder. Idag fortsatte jag att delta i undersökningar och är snart i vart fall uppe i en 100:- presentkort till på Panel.se. YouGov väntar jag lite till, då jag endast behöver ca 1000 poäng till för att kunna ta ut presentkort på 500:-. Riktigt gött att kunna ta ut lite presentkort då och då av att bara besvara på lite frågor på nätet när man ändå har lite tid över.

  1. M3Panel – Den panel jag personligen tycker går snabbast att få ihop poäng på. Man får oftast flera undersökningar i veckan som ger olika mycket poäng och sedan kan man byta in poängen till presentkort eller andra fina premier.
  2. YouGov – Undersökningarna brukar med komma ganska ofta och jag tycker det är relativt lätt att få ihop poäng. Deras poängshop ändrades nyligen till att man endast kan välja presentkort. Presentkorten kan man sedan välja mellan flera olika välkända både fysiska och nätbutiker.
  3. Toluna – Man svarar på undersökningar, samlar poäng och man kan sedan lösa in poängen mot till exempel presentkort.
  4. Panel.se – Även här får man löpande inbjudningar till undersökningar. Jag brukar byta in mina poäng mot gratis biobiljetter eller presentkort. Är ni intresserade av Panel.se så lägg ett maila till mig med din mailadress.