– innehåller annonslänk –

Har du lite tid över att spendera på undersökningar och få betalt i premier som till exempel presentkort så är detta ett inlägg för dig. Jag är själv medlem i alla nedan och kan på det viset plocka ut lite hundralappar då och då. Få poäng för att delta i undersökningar online och lös in dessa poängen till bland annat presentkort. Det är så enkelt att tjäna lite extra var månad att ta ut på ett eller några presentkort. Man blir gratis medlem, får poäng gratis och tar ut premier gratis.

  1. Panel.se – Man får löpande inbjudningar till undersökningar. Jag brukar byta in mina poäng mot gratis biobiljetter eller presentkort. Brukar få en hel del undersökningar att kunna delta i.
  2. M3Panel – Den panel jag personligen tycker går snabbast att få ihop poäng på. Man får oftast flera undersökningar i veckan som ger olika mycket poäng och sedan kan man byta in poängen till presentkort eller andra fina premier.
  3. YouGov – Undersökningarna brukar med komma ganska ofta och jag tycker det är relativt lätt att få ihop poäng. Poängen byts sedan in mot presentkort.
  4. Toluna – Man svarar på undersökningar, samlar poäng och man kan sedan lösa in poängen mot till exempel presentkort.(öppnas i en ny flik)