– innehåller annonslänk –

Det finns ju några stycken olika mobilabonnemang ute på marknaden kan man helt klart säga. Jag tänkte lista tre som är de stora operatörernas lågprisalternativ.

Mitt Vimla! denna månaden igen:

Vimla!
Ännu en månad där jag har 0:- i räkning på mitt telefonabonnemang Vimla! Det är Telenor som ligger bakom detta lågprisalternativ. Jag hade hört mycket gott om Telenors nät och var väldigt missnöjd med min förra teleoperatör, därav föll valet på Vimla!
Jag använder mig av det minsta abonnemanget som kostar 100:- i månaden, ingen bindningstid, första två månaderna får man för 25:- och det ingår 3GB var månad, fria mess och samtal. Går ni dessutom via min länk får vi båda 10:- rabatt varje månad vi båda två använder oss av abonnemanget. Alltså blir det 15:- de tre första månaderna, därefter 90:- månaden. Bjud sedan in era vänner för ytterligare rabatt.

Halebop
Telia har lågprisalternativet Halebop. Känns som man ofta hör att täckningen är bra med Telia, så det bör vara samma med deras abonnemang Halebop. Hittar inget pågående erbjudande, men de har bra priser, finns även fina studentpriser och ett mini absonemang med 2GB surf, 50 samtal och 500 mess.

Hallon
Det är operatören Tre som ligger bakom lågprisalternativet Hallon. Är du sugen på att skaffa Hallon bör du verkligen slå till idag! Specialerbjudande fram till idag söndag 2/2 som går under namnet ”Billiga veckan”. Superbilliga abonnemang de första 3 månaderna erbjuds!