– innehåller annonslänk –

Detta var verkligen vad jag väntade på! Har lagt in en 500:- beställning i varukorgen hos Lyko för idag kom ett efterlängtat sms i mobilen om rabatt. 100:- rabatt vid köp över 500:-, 200:- rabatt vid köp över 1000:-. Blev lite gott och blandat, allt från tandkräm, ögonskugga, tvål, rituals mm. Använd rabattkoden ”100all” gäller endast i 48h!

Tips från mig hos Lyko:

  • Ny kund? 20% rabatt om du går via min länk
  • Besök deras utförsäljning och kampanjsida, finns massor av fynd!
  • Missa inte alla gåvor på köpet vid specifika märken.
  • Återbäring finns att få! Reward Network 6,4%, MyBonus, Refunder och Bonusway 4% ger tillbaka.

Min beställning var gratis tack vare rabattkoden och via att ni härliga följare går via min länk. Ni kan med värva vänner och på så sätt få rabatt på era beställningar!