– innehåller annonslänk –

Idag kunde jag hämta ut min beställning från Lyko. Gratis! Ni som följer mig och aldrig handlat hos Lyko kan gå genom min länk och få 20% rabatt. Därav får jag en slant att handla för hos Lyko. Ni kan sedan givetvis göra desamma och värva era vänner.

I beställningen fanns bland annat Rituals Foaming Shower Gel som Lyko har 30% rabatt på och Hår accessoarer från Lykos sortiment även dem på 30% rabatt. Detta är såklart bara en liten del utav vad Lyko just nu har för kampanjer!

Tips från mig hos Lyko:

  • Ny kund? 20% rabatt om du går via min länk
  • Besök deras utförsäljning och kampanjsida, finns massor av fynd!
  • Missa inte alla gåvor på köpet vid specifika märken.
  • Återbäring finns att få! Reward Network, MyBonus, Refunder och Bonusway ger alla pengar tillbaka.