– innehåller annonslänk –

Idag plockar jag ut 400:- i presentkort från två olika undersökningspaneler, det är 300:- från YouGov och 100:- från M3Panel. Man svarar helt enkelt på undersökningar, får poäng och löser in dessa mot premier som till exempel presentkort. Jag tar ut Superpresentkort och kan då välja mellan flera olika butiker.

  1. Panel.se – Man får löpande inbjudningar till undersökningar. Jag brukar byta in mina poäng mot gratis biobiljetter eller presentkort. Brukar få en hel del undersökningar att kunna delta i.
  2. M3Panel – Den panel jag personligen tycker går snabbast att få ihop poäng på. Man får oftast flera undersökningar i veckan som ger olika mycket poäng och sedan kan man byta in poängen till presentkort eller andra fina premier.
  3. YouGov – Undersökningarna brukar med komma ganska ofta och jag tycker det är relativt lätt att få ihop poäng. Poängen byts sedan in mot presentkort.
  4. Toluna – Man svarar på undersökningar, samlar poäng och man kan sedan lösa in poängen mot till exempel presentkort.(öppnas i en ny flik)m
  5. Ebuno – Svarar på undersökningar och får poäng som man löser in. De flesta undersökningspaneler är ganska lika och jag tycker det är lika bra att vara med i fler så man kan få så mycket presentkort som möjligt.