– innehåller annonslänk –

Idag hämtade jag äntligen ut mitt gratis paket från Zalando. Lite kläder till barnen blev det denna gången och i kombination med en rabatt som de hade på rean blev det riktigt bra pris, även om jag sedan genom olika presentkort kunde ta ut beställningen gratis. Jag deltar alltså i nedan olika undersökningspaneler, får poäng och löser in dem mot gratis presentkort.

  1. Panel.se – Man får löpande inbjudningar till undersökningar. Jag brukar byta in mina poäng mot gratis biobiljetter eller presentkort. Brukar få en hel del undersökningar att kunna delta i.
  2. M3Panel – Den panel jag personligen tycker går snabbast att få ihop poäng på. Man får oftast flera undersökningar i veckan som ger olika mycket poäng och sedan kan man byta in poängen till presentkort eller andra fina premier.
  3. YouGov – Undersökningarna brukar med komma ganska ofta och jag tycker det är relativt lätt att få ihop poäng. Poängen byts sedan in mot presentkort.
  4. Toluna – M(öppnas i en ny flik)an svarar på undersökningar, samlar poäng och man kan sedan lösa in poängen mot till exempel presentkort.
  5. Ebuno – Är den sista panelen som jag nyligen gick med i. Känns riktigt bra även denna!