– innehåller annonslänk –

Morgonshopping när den är som bäst = gratis shopping. Fick ihop 5 plagg till barnen på Zalandos rea och fram tills imorgon har de 15% extra rabatt på rean med rabattkoden ”15COUNTDOWN”. På CDON blev det en kanna till kaffebryggaren som gått sönder och nya träningshandskar till mig. Allt helt gratis tack vare olika undersökningspaneler. Undersökningspanelerna är gratis och man kan säga att dem betalar dig i premier för att du gör din röst hörd. Så man svarar på frågor och kan ta ut presentkort, kan det bli enklare? Tack vara Panel.se vann jag för ett tag sedan ett 3000:- presentkort. Jag har drygat ut detta med andra presentkort från de andra panelerna nedan och såklart rabattkoder! Kolla alltid efter rabattkoder på nätet och så glöm inte återbäringen från de olika sidorna! Jag är med i nedan paneler för att få så många gratis presentkort som möjligt:

  1. Panel.se – Man får löpande inbjudningar till undersökningar. Jag brukar byta in mina poäng mot gratis biobiljetter eller presentkort. Brukar få en hel del undersökningar att kunna delta i.
  2. M3Panel – Den panel jag personligen tycker går snabbast att få ihop poäng på. Man får oftast flera undersökningar i veckan som ger olika mycket poäng och sedan kan man byta in poängen till presentkort eller andra fina premier.
  3. YouGov – Undersökningarna brukar med komma ganska ofta och jag tycker det är relativt lätt att få ihop poäng. Poängen byts sedan in mot presentkort.
  4. Toluna – M(öppnas i en ny flik)an svarar på undersökningar, samlar poäng och man kan sedan lösa in poängen mot till exempel presentkort.
  5. Ebuno – Är den sista panelen som jag nyligen gick med i. Känns riktigt bra även denna!