– innehåller annonslänk –

Tack alla nätbutiker som använder sig utav Budbee, Best osv. Det är så skönt att slippa behöva stå i kö, köra till närmsta utlämningsställe och släpa hem alla kartonger! Idag kom tre paket, från tre olika affärer, med samma budbil hem till mig.

  • Lyko, jag utnyttjade lite värvningsrabatter och fick ihop en riktigt fin låda med massa gratisvaror. Genom min länk får ni 100:- rabatt vid köp över 300:- som nya kunder.
  • Sportamore, pojken behöver nya fotbollsskor till utesäsongen. Som jag letade efter bra prisvärda skor! Tillslut blev det överlägset Sportamore som kunde erbjuda ett par riktigt fina Adidas till bra pris.
  • Babyland, kalas till helgen för dottern. Beställde två superfina bilbanor till pojkarna som har kalas.

Mina två nya favoriter lär blir dessa från Lyko