– innehåller annonslänk –

Igår lade jag en beställning på Mathem.se och idag fick jag den levererad. Jag älskar att unna mig att få maten hemkörd ibland när det är lite extra mycket runt omkring en. Får man dessutom bra rabatt så är det till och med värt det! De två jag brukar beställa från är Mathem.se och Mat.se.

Mathem brukar jag alltid beställa deras 2:a hand sortering på fruktkasse och grönsakskasse på vardera 4kg, till endast 69,95 kronor styck. Alltid blivit väldigt nöjd med dessa kassar. Jag brukar även beställa deras ”Ät snart” kasse på 7 kg för 199:-, men den fanns inte tillgänglig just nu.

Som nya kunder får man 150:- rabatt vid köp över 800:- med rabattkoden ”MATHEM18”. (fraktfritt över 700:-).
Jag som redan handlat några gånger hittade däremot en rabattkod på 100:- vid köp över 700:-, rabattkoden är ”LAILA100”, gäller tom 15 augusti.

 

Är man sugen på att handla från Mat.se istället och aldrig handlat där tidigare? Då kan du få 170:- på ett första köp om du går via min länk, gäller på köp över 700:-, som då även blir fraktfritt. Här finns dessutom återbäring att plocka hem. Återbäring fås via Cashbackshopping som ger 115:- tillbaka eller MyBonusRefunder och Bonusway som ger 105:- samtliga gäller dig som är ny kund.

 

Påsarna med grönsaker och frukt ”2:a hands sortering”. Känns inte alls som 2:a hands, hur bra som helst och en del som var eko!