– innehåller annonslänk –

Igår fick jag leverans från Matsmart. Jag beställde bland annat en ätbar Luckybox för endast 29:-, de finns kvar att köpa. Alltid lika spännande vad man får, denna gången fick jag i vart fall lite pasta, tomatsås, nudlar och godis som passade fint.

Handlar du över 500:- så är det fri frakt på 1 låda, detta dras automatiskt av i kassan.
Sedan finns rabattkoden ”CUPOMATSMART1” som ger 50:- rabatt för nya kunder, så passa på!

Återbäring fås till nya kunder via Refunder som ger 5% eller BonuswayMyBonus och Cashbackshopping som ger 4%.

Jag är väldigt svar för bars då jag tränar en hel del och jag ibland anser att detta är ett bättre alternativ än att stoppa i mig annat. De har fått in bra med Swebars idag i lager, så passa på att fynda om man är förtjust i det!

Fortfarande finns Löwengrip till utförsäljning till väldigt bra priser.