Nöjd över min fina lilla gratisbeställning från Lyko. Det kommer nog bli lite paket till barnens adventskalendrar här hemma.

  • Aldrig handlat hos Lyko tidigare? Då kan du gå via denna länk och få 100:- i rabatt vid köp över 300:-.
  • Rabattkoden ”LYKO15B” ger 15% rabatt på allt smink (även det som är nedsatt i pris)
  • Wrapp ger dig 40:- tillbaka vid köp över 200:-.
  • 4% återbäring får du när du går via någon av återbäringssidorna RefunderBonusway eller Chashbackshopping.

Vet inte om min länk + % rabattkoderna fungerar. Men man kan nyttja en av rabattkoderna/min länk + återbäringssidorna + Wrapp. Det blir en hel del rabatt. Glöm inte kolla deras enorma utförsäljning! Tack vare ni fina följare går via min länk får ni ju 100:- rabatt, men jag får även en liten slant, därav blev denna beställningen gratis.

– innehåller annonslänk –