CDON har haft kidsweekend denna helgen och har fortfarande idag, massor av fina priser. Jag passade på att lägga in en beställning, som i slutändan kostade mig hela 4:- efter massor av erbjudanden och gratis presentkort. Med rabattkoden “HAPPYWEEKEND” får man dessutom 100:- rabatt vid köp över 500:- (efter frakt). Läs dessutom längre ner i inlägget för att få lunchlåda från RICE för endast 9:-,

Presentkorten har jag fått gratis eller rättare sagt genom att delta i olika undersökningspaneler. De två som jag tagit ut nedan för är via Panel.se och M3Panel.se. M3Panel.se är en av mina favorit-paneler och jag tycker det går ganska snabbt att få ihop poäng. Desstuom tog jag ut ett 50:- presentkort via Coops poängshopp.

 

Vid köp över 200:- kan man lägga till en lunchlåda från RICE för endast 9:-.

Glöm inte återbäringen! CDON finns på både Refunder, Bonusway och Cashbackshopping och ger lite olika tillbaka beroende på vilken kategori man handlar från. Att vara medlem i återbäringssidorna är gratis och ger garanterat en slant tillbaka, du kan välja att få det utbetalt direkt till ditt konto.

– innehåller annonslänk –