Hur tänker ni, har i adventskalendrar hemma? Det är första året för min 4 åring samt 2 1/2 åring där jag funderar på att ha adventskalender. Men när jag tittar runt på olika förslag att köpa så blir jag inte helnöjd. Jag är inte mycket för krims-krams, utan vill gärna att om barnen får något så ska de kunna ha det ett bra tag. Å andra sidan slits jag med om det verkligen är nödvändigt att ha en adventskalender, förr hade vi ju endast sådana med luckor och endast bilder och var hur glada som helst över det. Men det lutar ändå lite åt att göra en egen, nog mest för jag gillar pysslet, men jag tänker mig lite användbara saker men till ändå bra priset. Min tanke är att kunna utnyttja presentkort via undersökningspaneler och andra gratissaker samt kompletteringköpa lite. Om man tittar på priserna så kalendrar för barn så tycker jag de verkar ligga på allt från ca 79:–400:-.Så då har man ju ett spann att gå efter. Hur gör ni, vad lägger ni in?

Jag började med att handla lite saker från Lyko, denna gången blev det gratis då ni följare har valt att nyttja min länk och få 100:- vid köp om 300:- (gäller endast nya medlemmar). Dessutom använde jag koden ”lykobuzz” och fick 10% rabatt på köpet. Gick genom Refunder som ger mig 4% återbäring på köpet. Blev bland annat nedan i rosa färger från Lyko.

– innehåller annonslänk –