Idag hade jag två gratispaket att hämta ut på posten. Ett från undersökningspanelen YouGov som jag är medlem i. Den innehöll två stycken stekjärn från Eva Solo, så mycket snyggare än vad jag trott till och med! YouGov är en undersökningspanel, man svara på undersökningar och får poäng för dessa. Poängen byter man sedan in mot fina premier.

Det andra paketet var från Lyko. Även detta blev gratis för mig. Hur? Jo eftersom ni följare har möjlighet att få 100:- rabatt om ni handlar för 300:- genom denna länk , så får jag samtidigt en mindre slant att handla hos Lyko för. Ni som är medlemmar redan hos Lyko har möjlighet att bjuda in era vänner och göra desamma.

Men inte nog med ovan, det finns lite rabatter just nu för er som redan handlat eller är sugna på att handla. Vet inte om min länk går att kombinera med rabattkoderna nedan, men ni kan alltid prova att gå via min länk (ni får en kod skickade till er för 100:- rabatt), ni kan sedan välja om ni vill nytta 100:- rabatt eller om det är med gynnsamt att nyttja någon av rabattkoderna.

Rabattkoden ”25smifb” ger 25% rabatt på allt smink, eller rabattkoden ”lykobuzz” ger 10% på hela sortimentet.

Wrapp ger dig 40:- tillbaka vid köp över 200:-.

4% återbäring får du när du går via någon av återbäringssidorna RefunderBonusway eller Chashbackshopping.

– innehåller annonslänk –