Hej! Hört talas om shoppingklubbarna på nätet? Jag vill lyfta dessa lite då de erbjuder bra rabatter. Man måste vara medlem för att handla och se utbud, fast det är gratis att vara medlem. Jag har tre favoriter. De erbjuder alla varumärken till bra rabatterade priser.

 1. Campadre
  Just nu finns pågående kampanjer som Odd Molly, Replay, Bosch, Samsonite, Filippa K, Reima, Kostaboda mf. härliga varumärken till fantastiska priser. Härifrån har jag personligen handlat sjalar från Versace, Sail Racing till mannen, Soaked in Luxuri mm. till fina priser.

  Campadre skriver nedan om dem själva på sin hemsida följande, vilket jag tycker sammanfattar deras koncept fint. ”Våra inköpare handplockar produkter från exklusiva varumärken – till priser som du inte hittar någon annanstans. För att få tillgång till våra exklusiva kampanjer från några av de mest kända varumärkena inom mode, livsstil, hem och inredning, samt resor måste du först bli medlem. Att registrera sig som medlem är naturligtvis kostnadsfritt och medför inga krav på köp.”

  Återbäring hos Campadre får du genom Refunder 5%, Bonusway 4% eller Cashbackshopping 25:-.

 2. Best Secret
  Härifrån har jag handlat en del Tommy Hilfiger och Gant till fantastiska priser. Sist hittade jag ett par Hilfiger jeans för endast 192:-. Men förutom kläder till mig själv finns här även mycket för barnen och för mannen. Lite kläder har det allt blivit härifrån till barnen med. Ni kan maila mig eller kommentera inlägget om ni är sugna på att bli medlemmar.

  Såhär skriver Best Secret på deras startsida om dem.
  Mode – endast för inbjudna. Du har aldrig hört talas om oss, men det beror på att våra medlemmar vet hur man behåller en hemlighet. Om du tänker efter: vem skulle du verkligen vilja dela ditt modeparadis med? Vad skulle hända om du hittade ett fantastiskt utbud av designermode till otroliga priser? Och det dessutom ingår utomordentlig service och massor av förmåner i det.
  Jag skickar gärna en inbjudningslänk till er, maila mig eller kommentera inlägget.

 3. Sportlala
  Populära varumärken som Casall, Speedo, Craft, Pax, Puma mf. Glöm inte kolla deras fyndhörna!

  Såhär skriver dem om sig själva.
  Sportlala är Skandinaviens första shopping-club för sport- och fritidsprodukter. Vi erbjuder exklusiva varumärken till oslagbara priser (upp till 70% under ordinarie pris) – enbart till våra medlemmar.

  Återbäring hos Sportlala får du genom Refunder 7,5%, Bonusway 5% eller Cashbackshopping 5%.