Beställde från Mathem idag. Alltså dessa kassar som man får hemlevererade, jag är så glad över denna tjänsten. Heltidsjobb, småbarn och allt annat som ska in i vardagen. Toppen med att kunna beställa på nätet och få hemlevererat dagen efter. När man dessutom kan få det till rabatterat pris kan jag tycka det är värt att prova. Denna gången passade jag på att beställa nedan:
– 3 dagars familjekasse (4 pers, 3 dagar). 299:- prova på pris, detta blir ett abonnemang, så är man inte intresserad av att fortsätta så glöm ej att avsluta. Detta görs enkelt på hemsidan.
– 4 kg fruktkasse 2:a sortering, 39,95:-. Jättefin frukt! Vindruvor, päron, äpple, granatäpple, banan, mm.
– 4 kg grönsakskasse 2:a sortering 59,95:-. Fick tomater, paprika, lök, broccoli mm.
Både frukten och grönsakerna var det inget att anmärka på trots att det ska vara 2:a sortering.
– Sedan lade jag till mjölk, ägg, köttbullar och massa fler varor som behövs fyllas på här hemma.

Går man via appen Rabble kan man dessutom just nu få 250:- rabatt på sin första order vid köp över 700:-. Jag fick inte det att funka hos mig då vi redan registrerat oss. Men jag lade in rabattkoden ”KÖP1” som ger 150:- rabatt på första ordern.