Lyko fortsätter att köra 10% rabatt med rabattkoden ”10follow”, gäller fram till 2:a juli. Vilket gjorde att jag passade på att beställa lite smått och gott ifrån Lyko. Delvis två produkter från Nivea. Har fastnat för deras Peel Off Mask, 19:- och då räcker det till två behandlingar. Sedan tänkte jag även prova på deras Refining Clear-up strips då jag läst bra om dem. Om du är ny kund kan du gå via denna länk och få 100:- rabatt på ditt köp över 300:-. Lyko erbjuder fri frak.

Glöm inte bort att kolla i Lykos utförsäljning där de säljer ut varor från 5:-. Sist men inte minst, det går att få återbäring! Cashbackshopping, Refunder och Bonusway ger samtliga 4% återbäring.

Du vet väl att återbärings/cashbacksiterna är gratis? Du får återbäring för dina nätköp och kan välja att få det återbetalt direkt till ditt konto.