Site icon gratisapan

Comfort textilbalsam

För ett tag sedan kunde man via Damernas Värld ansöka om att få prova Comfort textilbalsam. Jag hade tur och fick komma med, men jag måste säga att den gjorde mig lite förvirrad när den kom på posten.

Jag antog att det var ett sorts sköljmedel, men inget på flaskan fick mig riktigt att bli klok vad det egentligen var till för. Såhär skriver Comfort på deras hemsida:

”Vad är det för skillnad mellan textilbalsam och sköljmedel?

Textilbalsam är ett mer beskrivande namn på det som traditionellt benämns som skölj- eller mjukmedel. En vanlig missuppfattning är att sköljmedel endast sköljs ur i sköljcykeln för att få tvätten att dofta gott eller bli extra mjuk. Sköljmedel har många fler positiva egenskaper och skyddar plagget precis som ett hårbalsam skyddar håret från onödigt slitage. Detta gör att kläderna håller både färg och form bättre.”

Tack för jag fick det förklarat för mig! Det finns säkert fler som är lika tröga som mig där ute som kommer bli förvirrad i hyllan. Doften, nja jag vet inte. Av att bara lukta på det i flaskan så fick det mig att tänka på något gammalt. Men efter att använt det i en tvätt var det en helt annan doft. Det luktade faktiskt gott! Att säga om det blivit någon skillnad jämte sköljmedel har jag svårt att svara på.

Exit mobile version